Pogodnosti za članove sindikata

Erste banka

Kao član SINDIKATA ZAJEDNO ostvarite pravo na Diners Club Standardnu karticu bez plaćanja članarine za prvu godinu korištenja.

Galeb d.d

Popust u iznosu -30% na cijelokupani asortiman u svim Galeb maloprodajnim jedinicama.
Popusti se ostvaruju uz predočenje važeće sindikalne iskaznice. Popusti se ne zbrajaju,a akcije se međusobno isključuju.
Popis prodavaonica u kojima je moguće ostvariti popust.

HGSPOT informatika d.o.o

-5% popusta na osnovnu cijenu u trgovini za obročno plaćanje, -10% popusta na osnovnu cijenu u trgovini za jednokratno plaćanje, 30% popusta na usluge čišćenja virusa, -50% popusta na usluge servisne dijagnostike, besplatnja ugradnja komponenti kupljenih u HGSPOT-u. Popusti se ne odnose na kupovinu na webshopu.
Popust se ostvaruje uz predočenje sindikalne iskaznice.

Shell

Sindikat Zajedno sklopio je poslovnu suradnju sa APIOS d.o.o., OMW brand partnerom prema kojoj članovi Sindikata ostvaruju popuste na OMW benzinskim crpkama putem A-CARD BONUS kartice

Popust se ostvaruje na slijedeći način:
– prije izdavanja računa potrebno je djelatniku prodaje naglasiti da ostvarujete pravo na popust kao član Sindikata Zajedno
– obvezno je predočiti člansku iskaznicu Sindikata, budući da u suprotnom popust neće biti odobren.

Cute  Zagreb d.o.o

Novi hrvatski brend medicinske odjeće omogućuje popuste za članove Sindikata Zajedno uz predočenje članske iskaznice,
– do 10% popusta ovisno o iznosu računa
-popust se može ostvariti isključivo u prodajnim mjestima Ilica 49 i Hondlova 2/1

ŠKARE TRADE d.o.o.

Radna odjeća za sve vrste djelatnosti , uz predočenje članske iskaznice Sindikata Zajedno ostvarujete popust,
-10% popusta na gotovinsko plaćanje
-5% na kartično plaćanje

Kopitarna Zagreb d.o.o.

Kopitarna Zagreb d.o.o. svim članovima sindikata Sindikata Zajedno, na svim prodajnim mjestima omogućava popust u visini od -20% na proizvode marke Kopitarna i     -10% na sav dokup u prodavaonici.

Auto Čondić d.o.o

Uz predočenje članske iskaznice Sindikata Zajedno ostvarite popust  od -5% do -10% u Auto Čondić.

Lesnina  XXL Zadar

-15% popusta na sav asortiman izuzev već sniženih artikli u Lesnini XXl Zadar uz predočenje članske sindikalne iskaznice Sindikata Zajedno.

Mass Shoes

-10% popusta na sav asortiman uz predočenje članske sindikalne iskaznice Sindikata Zajedno.
Iz popusta se isključuju artikli koji su već na popustu.

Nimbus – centar zelene energije

Optana 22 d.o.o.

Tvrtka Optana 22 omogućuje svim članovima Sindikata Zajedno popuste u svojim poslovnicama u Zaboku, Ivancu, Zlataru, Humu na Sutli, Krapinskim  Toplicama s rokom otplate od 2-12 rata uz predočenje članske iskaznice Sindikata.

Posebne pogodnosti,

• plaćanje gotovinom -17% popusta
  • plaćanje do 2 rate        – 15% popusta
  • plaćanje 3 do 9 rata – 12 % popusta
  • plaćanje 10-12 rataa – 10% popusta
  • Lager Omega Optix leće -20% popusta

Porsche Inter Auto d.o.o.

Popusti se odnose na nova vozila, a mogu iznositi i 10-tak tisuća kuna, ovisno o marki vozila uz predočenje članske iskaznice.
Popis vozila.

Ghetaldus Optika d.d.

Ugovorena je poslovna suradnja između Ghetaldus Optike i Sindikata Zajedno u vidu popusta za sve članove sindikata -15% u svim poslovnicama i prodajnim mjestima Ghetaldusa.
Popust se ostvaruje uz predočenje članske iskaznice sindikata. Popust se ne odnosi na akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju.

Zubni rendgen dr. Lauc d.o.o.

Uz predočenje članske iskaznice iskoristite popust od -10% na usluge Zubni rendgen dr. Lauc d.o.o. Zagreb-Varaždin-Split-Osijek.

Triglav osiguranje

Sindikat Zajedno ugovorio je poslovnu suradnju u vidu popusta za dodatno i dopunsko osiguranje.

Za sve članove Sindikata Zajedno uz predočenje sindikalne iskaznice ugovorit će se popust na dodatno osiguranje ovisno o dobi člana.
Za sva dodatna pitanja i realizaciju ugovorene pogodnosti obratite se predstavnicama Triglav osiguranja:

Mateja Smrek
EMAIL: mateja.smrek@lib.hr
MOB:  +385 91 5884110

Kata Lebar
EMAIL: kata.lebar@lib.hr
TEL:   +385 1 400 8177
MOB:  +385 91 4888 902

Watch Center

• Popust od 20% na cjelokupni asortiman satova i nakita, na sve vrste plaćanja.
  • Pogodnost nije moguće iskoristiti za artikle koji su već sniženi ili na akciji, a popusti se ne mogu zbrajati.

Prije kupnje djelatniku u poslovnici predočiti člansku iskaznicu sindikata.
Popis poslovnica se nalazi ovdje: www.satovi.com/poslovnice.

Turistička agencija Smart Travel

Turistička agencija Smart Travel nudi članovima Sindikata Zajedno popust prema dogovoru.
Mogučnost plaćanja na rate obustavom na plaći.